Hjem  Ullmax   

      

 

 

For å få inn penger til vårt arbeid har vi valgt å samarbeide med Ullmax. Det går ut på at vi får inntil 30% provisjon på salget som går via linken under, eller direkte fra en av våre medarbeidere i Kamboi. Kunne du tenke deg å hjelpe oss med salget? Ta kontakt med oss på post@kamboi.org . Klikk her

 

 

Kjøp Ullmax undertøy. Opptil 30 % av salgsprisen betaler Ullmax tilbake til kamboi agriculture and welfare association i form av provisjon.

 

 

 

Micro-produktene fikk 5 i VG test

06.02.06 ble det i VG kjørt en test av superundertøy. Ullmax gir deg mest for pengene. Det er konklusjonen etter at VG har testet seks forskjellige leverandører av superundertøy. For å lese mer klikk på lenken under. Test av superundertøy (VG) >>

 

 

 

 

" "" "
" "

 

 

 


 

 

Søndag 30.november kunne vi lese om Mamawa Romerikes Blad.

 

 

En ung gutt fikk et gammelt kamera av Mamawa i fjor. Han forsørger i dag familien sin med dette og er blitt "kjendis-fotograf". Han lærer også opp andre.

 

 

Kjøp Ullmax undertøy. Opptil 30 % av salgsprisen betaler Ullmax tilbake til kamboi agriculture and welfare association i form av provisjon.

 

Finn vår forening under Akershus fylke

 

 

 

 

Sierra Leone er et av Afrikas økonomisk minst utviklede land.

Borgerkrigen i Sierra Leone startet i 1991, men også før det var landet et av verdens minst utviklede land. Sierra Leone er først og fremst et jordbruksland og krigen rammet både jordbruket og den viktige gruvedriften. I 1994 stod mineralene for 84% av eksportinntektene og diamantinntektene ble i stor grad brukt til å finansiere borgerkrigen. Borgerkrigen dreide seg i stor grad nettopp om kontroll over diamantforekomstene.

 

Kamboi Agriculture and Welfare Association © Organisasjonsnummer: 893 785 272

 Vårt kontonummer:

 

  0539 65 91 180

Kamboi    Agriculture and Welfare Association